Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت سینماها از ابتدای تیر ماه با اکران چند فیلم خارجی همراه بود، فیلم فانتزی اکشن «هتل آرتمیس» و همچنین فیلم سینمایی «محرمانه اسپانسر» دو فیلم هالیوودی چرخه اکران در سینماهای کشور بودند که هر دو اثر با فروشی فاجعه بار به کارشان پایان دادند.

خبرگزاری میزان - سینمای کشور از اسفند ماه سال گذشته با چالشی بزرگ به نام کرونا روبرو شده است، چالشی که باعث ورشکستگی اکثریت سینماداران و همچنین تعطیلی همیشگی برخی سالن‌های سینمایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینما بعد از انقلاب اسلامی با چنین مشکلی روبرو نشده بود و از سویی مسئولین فرهنگی به خصوص سازمان سینمایی برای مقابله با بحران کرونا برنامه از پیش آماده‌ای ارائه ندادند تا مجموع این اتفاقات به بزرگترین چالش هنر هفتم طی سالیان گذشته تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

تعطیلی سالن‌های سینما از اسفند ماه، لغو اکران نوروزی، تعطیلی کامل اکران بهار ۱۳۹۹، شکست اکران آنلاین و همچنین اکران سینما ماشین از جمله تبعات تعطیلی سینما بعد از بروز بیماری کرونا و پاندمی آن در سطح کشور بود. 

از سویی تولیدات سینمایی نیز به دلیل شیوع بیماری کرونا بعضا متوقف شده و یا با مشکلات فراوانی به کارشان ادامه دادند، توقف تولیدات سینمایی و همزمان با آن افزایش قیمت تولید اثر طی ماه‌های گذشته باعث شد تا برآورد مالی اکثریت آثار با معضل روبرو شده و حتی برخی از فیلم‌ها به طور کلی تولیدشان را متوقف کنند. 

وضعیت معیشت اهالی سینما چالش دیگری است که هنر هفتم با آن روبرو بوده است، شاید بازیگران مطرح نسبت به سایرین با مشکلات مالی کمتری روبرو شده باشند، اما عوامل پشت صحنه روزگاری سختی را پشت سر می‌گذارند، توقف تولیدات و از سویی اوج گیری کرونا باعث شده تا این عوامل آینده روشنی را برای شغل خود متصور نباشند. 

در این میان برگزاری و یا عدم برگزاری جشنواره فیلم فجر در دوره سی و نهم هم مخالفان و موافقان خاص خود را دارد، از سویی منتقدان برگزاری جشنواره فیلم فجر در سالن‌های که امروز به دلیل کرونا بسته شده اند را تناقض می‌دانند و از سویی موافقان برگزاری این جشنواره را بارقه امیدی برای آینده سینما اعلام می‌کنند. 

در این میان سینماداران با روش های مختلفی به فکر جذب مخاطب خود بودند، اکران فیلم های پرفروش قدیمی همچون آینه بغل و نهنگ عنبر نخستین راهکار بود اما هر دوی این آثار با فروشی پایین در قعر جدول فروش سینمای کشور قرار گرفتند. 

در دومین گام سینماداران و شورای صنفی نمایش به فکر اکران آثار بین المللی افتادند، اتفاقی که پیش از کرونا هم به دلیل نبود تبلیغات درست و همچنین اکران آثار بسیار تاریخ گذشته چندین بار با شکست روبرو شده بود. 

فعالیت سینماها از ابتدای تیر ماه با اکران چند فیلم خارجی همراه بود، فیلم فانتزی اکشن «آرتمیس فاول» و همچنین فیلم سینمایی «محرمانه اسپانسر» دو فیلم هالیوودی چرخه اکران در سینماهای کشور بودند که هر دو اثر با فروشی فاجعه بار به کارشان پایان دادند. 

این دو فیلم با وجود موفقیت خود در بازار سینمای جهان در چرخه اکران داخلی هر کدام به فروشی معادل ۸۱,۷۵۰ ریال دست پیدا کردند، رقمی که نشان داد که اکران این دسته از آثار هم هیچ توفیقی در سینمای کرونا زده ایجاد نخواهد کرد. 

آرتمیس فاول مجموعه هشت‌جلدی از کتاب‌های فانتزی نوشتهٔ اوئن کالفر نویسندهٔ ایرلندی است. شخصیت اصلی آرتمیس فاول، نوجوانی نابغه، تبهکار و ماجراجو است. کتاب نخست یعنی آرتمیس فاول و گروگانگیری در سال ۲۰۰۱ منتشر و با استقبال و تحسین جهانی روبرو شد. کتاب هفتم، آرتمیس فاول و عقده آتلانتیس در سال ۲۰۱۰ منتشر شد.

محرمانه اسپنسر فیلمی آمریکایی به کارگردانی پیتر برگ و بازی مارک والبرگ و وینستون دوک است. این فیلم توسط نت‌فلیکس تهیه شده‌است، این فیلم یکی از جدیدترین آثار نت فلیکس در سال جاری میلادی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: محرمانه اسپانسر هتل آرتمیس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا محرمانه اسپانسر روبرو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

بیش از ۵۰ هزار مخاطب و ۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون تومان فروش در اولین روز   فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه کنندگی مهران برومند و حسن علیزاده، در اولین روز اکران با استقبال بی نظیر مخاطبان مواجه شد.   این فیلم روز گذشته با فروش ۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون و بیش از ۵۰ هزار مخاطب رکورد فروش روز اول سینمای ایران را که در اختیار «سال گربه» بود، با اختلاف به نام خودش ثبت کرد.   پس از سال ها این اولین باری است که یک فیلم غیرکمدی موفق به شکستن این رکورد می شود.   شهاب حسینی در نقش (شمس تبریزی)، پارسا پیروزفر در نقش (مولانا)، حسام منظور در نقش حسام ‌الدین چلبی (همنشین و شاگرد مولانا)، هانده ارچل در نقش (کیمیاخاتون)، بنسو سورال در نقش (مریم)،  بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (فرزند بزرگ مولانا)، هالیت ارگنچ ( پدر مولانا) و بوران کوزوم در نقش علاءالدین (پسر مولانا)  در «مست عشق» بازی کرده اند.   پخش «مست عشق» بر عهده فیلمیران است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی شمس و مولانا در سینمای ایران؛ «مست عشق» نیامده از ۵ فیلم سبقت گرفت
  • رکوردشکنی شمس و مولوی در سینمای ایران
  • «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست
  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست